Szöveg méret

Beindult az élet a kispályán

Már a harmadik játékhétnél tart a PSN Zrt. által szervezett és a Decathlon-kupáért kiírt városi kispályás labdarúgó-bajnokság, amelyet a korábban megszokott lebonyolítási rendszerhez képest idén némileg átszerveztek a rendezők.

Az Elitligában zömében megye I-II. osztályokban játszó labdarúgók mérik össze tudásukat, itt kapott helyet az előző év három bajnokcsapata, a Tűzijátékvilág (Szuperliga győztese), a Tubák Kesztyű (I. osztály aranyérmese) és vállalta az indulást a tavalyi II. osztály legjobbja, a Duraku Pékség is. Az Elitliga alatt egy szinttel a két kiemelt szponzor a névadója a csoportoknak, így a Duplex Rota és a Fürge Nyuszi Focivilág osztályokban mérkőznek meg egymással a csapatok idéntől. A szervezők nagy örömére új együttesek is neveztek a bajnokságra, például a Capri csapatában ismert és jó labdarúgók lépnek pályára, érdemes megnézni a névsort, emellett a Partizánok és a Raben Trans European Hungary Kft. is először szerepel a csapatok listájában. Számos névváltozás is történt, így ismét megjelent a korábban sikeres Honsa FC gárdája, emellett névadóként felbukkant a júniusban 80. születésnapját ünneplő Dunántúli Postás Sportegyesület is.

 

Idén is vállalta a játékot a kispályás bajnokságban a Hotel Centrál csapatában a PMFC vezető- és pályaedzője, Márton Gábor és Takács Lajos és továbbra is a Csofém FC színeiben lép pályára a korábban a Budapest Honvédot és a Fradit erősítő csatár, Edouard Ndjodo.

Kérjük az alábbi csapatokat, hogy küldjék el a szervezők elérhetőségeire a frissített játékoslistákat:

 

Bolkó Reklám

Napsugár

Non-Stop

Varga SC

ACM Fürge Nyuszi Focivilág

A Beaver

Szom-Hor Kft.

Tomor-Autó Bt.

Fix -Ház Kft.