Szöveg méret
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elkezdtük

Március 28-án, hétfőn 17.15-kor a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Vári Attila ezúttal lábbal indította útjára a labdát a Verseny utcai Várkői-stadionban a Pécs városi kispályás labdarúgó-bajnokság idei nyitómeccsén. A rendező Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatója az önkormányzat Népjóléti és Sportbizottságának elnökét, Moór Esztert hozta „játékba”, majd a protokoll után az Albatrosz – Tomor-Autó Bt. derbivel ténylegesen is megkezdődött az Intersport-kupáért kiírt pontvadászat.

Bővebben...

Kispályásrajt „olimpiai” kezdőrúgással

Március 28-án, hétfőn 17.15-kor a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Vári Attila ezúttal lábbal indítja útjára a labdát a Verseny utcai Várkői-stadionban a Pécs városi kispályás labdarúgó-bajnokság idei nyitómeccsén. A rendező Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatója az önkormányzat Népjóléti és Sportbizottságának elnökét, Moór Esztert hozhatja „játékba”, majd a protokoll után az Albatrosz – Tomor-Autó Bt. derbivel ténylegesen is megkezdődhet az Intersport-kupáért zajló pontvadászat.

Bővebben...

Kiegészült a bajnokság

A mai napon újabb csapat nevezett be a III. osztályba. A Nonstop nevezésével is páros lesz a bajnokság. Az új csapat miatt a sorsoláson néhány módosítást kellett végrehajtani. A módosított sorsolás már elérhető!

Indul a bajnokság!

A nevezési határidő lejártát követően a szervezőbizottság elkészítette a Pécsi Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság csoportbeosztását és a fordulók sorsolását. A legmagasabb osztályban, a szuperligában tíz csapat küzd meg Pécs legjobb kispályás labdarúgó csapatának címéért. Az első osztályban szintén tíz csapat fog versengeni, a másodosztályban pedig már két csoportra kellett osztani a húsz nevezett gárdát. A harmadosztályban hét új együttes szerepel, az egyik csoportban kilencen, a másikban pedig tízen vesznek részt. A szeniorok, öregfiúk korosztályát is két csoportra osztották, tizenkét-tizenkét csapat mérkőzik majd meg egymással a bajnokság során.

Bővebben...

További cikkeink...

101. oldal / 103

101

A pontos időmérést a Pethes óra biztosítja

10%kedvezmény minden játékosnak

Ez a kispályás foci


  • Versenyrendszer75
  • Játékosok2342
  • Versenyengedély16856
  • Csapatok148
  • Csapatok versenyben790
  • Mérkőzések5603

Születésnaposak

HUNGARY, REPUBLIC OF Zombori Gábor
... 34 éves ...
születésnap: MA - 2018. February 24
(született: 1984. February 24)
HUNGARY, REPUBLIC OF Gyulavári Tamás
... 28 éves ...
születésnap: MA - 2018. February 24
(született: 1990. February 24)
HUNGARY, REPUBLIC OF Gerner Attila
... 49 éves ...
születésnap: holnap - 2018. February 25
(született: 1969. February 25)
HUNGARY, REPUBLIC OF Nemes Krisztián
... 41 éves ...
születésnap: holnap - 2018. February 25
(született: 1977. February 25)
HUNGARY, REPUBLIC OF Dr Hergenrőder Tamás
... 37 éves ...
születésnap: 2 nap múlva - 2018. February 26
(született: 1981. February 26)

Ki van itt?

Oldalainkat 39 vendég böngészi