Szöveg méret
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elkezdtük

Március 28-án, hétfőn 17.15-kor a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Vári Attila ezúttal lábbal indította útjára a labdát a Verseny utcai Várkői-stadionban a Pécs városi kispályás labdarúgó-bajnokság idei nyitómeccsén. A rendező Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatója az önkormányzat Népjóléti és Sportbizottságának elnökét, Moór Esztert hozta „játékba”, majd a protokoll után az Albatrosz – Tomor-Autó Bt. derbivel ténylegesen is megkezdődött az Intersport-kupáért kiírt pontvadászat.

Bővebben...

Kispályásrajt „olimpiai” kezdőrúgással

Március 28-án, hétfőn 17.15-kor a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Vári Attila ezúttal lábbal indítja útjára a labdát a Verseny utcai Várkői-stadionban a Pécs városi kispályás labdarúgó-bajnokság idei nyitómeccsén. A rendező Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatója az önkormányzat Népjóléti és Sportbizottságának elnökét, Moór Esztert hozhatja „játékba”, majd a protokoll után az Albatrosz – Tomor-Autó Bt. derbivel ténylegesen is megkezdődhet az Intersport-kupáért zajló pontvadászat.

Bővebben...

Kiegészült a bajnokság

A mai napon újabb csapat nevezett be a III. osztályba. A Nonstop nevezésével is páros lesz a bajnokság. Az új csapat miatt a sorsoláson néhány módosítást kellett végrehajtani. A módosított sorsolás már elérhető!

Indul a bajnokság!

A nevezési határidő lejártát követően a szervezőbizottság elkészítette a Pécsi Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság csoportbeosztását és a fordulók sorsolását. A legmagasabb osztályban, a szuperligában tíz csapat küzd meg Pécs legjobb kispályás labdarúgó csapatának címéért. Az első osztályban szintén tíz csapat fog versengeni, a másodosztályban pedig már két csoportra kellett osztani a húsz nevezett gárdát. A harmadosztályban hét új együttes szerepel, az egyik csoportban kilencen, a másikban pedig tízen vesznek részt. A szeniorok, öregfiúk korosztályát is két csoportra osztották, tizenkét-tizenkét csapat mérkőzik majd meg egymással a bajnokság során.

Bővebben...

További cikkeink...

101. oldal / 103

101

A pontos időmérést a Pethes óra biztosítja

10%kedvezmény minden játékosnak

Ez a kispályás foci


  • Versenyrendszer75
  • Játékosok2342
  • Versenyengedély16856
  • Csapatok148
  • Csapatok versenyben790
  • Mérkőzések5603

Születésnaposak

HUNGARY, REPUBLIC OF Jeránt Márk
... 26 éves ...
születésnap: MA - 2018. February 19
(született: 1992. February 19)
HUNGARY, REPUBLIC OF Zsiros István
... 52 éves ...
születésnap: holnap - 2018. February 20
(született: 1966. February 20)
HUNGARY, REPUBLIC OF Kiss András
... 43 éves ...
születésnap: holnap - 2018. February 20
(született: 1975. February 20)
HUNGARY, REPUBLIC OF Kupás Tamás Levente
... 34 éves ...
születésnap: holnap - 2018. February 20
(született: 1984. February 20)
HUNGARY, REPUBLIC OF Bánáti Bálint dr.
... 39 éves ...
születésnap: 2 nap múlva - 2018. February 21
(született: 1979. February 21)

Ki van itt?

Oldalainkat 73 vendég böngészi